Ви дивитеся smakuje

Попередня | Наступна

Сирник з шоколадним пудингом


Смачний рецепт підказала Майя http://dreamfood.com.ua/forum/topic_339/12#post-21472#post-21472#post-21472#post-21472


Тісто: 2 склянки борошна, 1 ч.л. порошку, 125 г. маргарину, 3/4 склянки цукру, 2 яйця і один жовток.

Маса: 3 шоколадних пудинги без цукру та один літр молока. Щоб маса була солодшою - за бажанням можна додати 6 -7 ст.л. цукру
(в мене 2 пудинги на 800 мл молока, 6 л. цукру)

Сирна маса: 1200 гр. сиру двічі перемолоти на м'ясорубці,
додати 150 гр. масла і перемішати. 4 яєчних жовтки збити із 100 гр. цукру і 1 упаковкою ванільного цукру і додати до сиру. Одну упаковку ванільного пудингу додати до сирної маси.Окремо збити 5 білків із 100 гр. цукру, перемішати із сирною масою.

Замісити тісто і викласти в форму (25Х35 см.) і зробити бортики на висоту форми.Зварити пудинг і гарячим вилити на сире тісто. Дати вистигнути і доки вистигає приготувати сирну масу. На холодний пудинг викласти сирну масу.

Пекти при температурі 180 градусів по Цельсію протягом 1 години. Охолоджений сирник можна полити розтопленим шоколадом.


Comments

( 9 коментів — Залишити коментар )
animare
07 червень 2010 16:52 (UTC)
ну от це - взагалі капєц!! точно зроблю :) хоча ще до Полячки не добралась, але вже скоро доберусь))
сфотай будь ласка, шо таке порошок? це пекарський порошок? тобто розпушувач? чи щось інше?
smakuje
07 червень 2010 17:50 (UTC)
так це розпушувач тіста. Сирник смачний :))
anni_72
08 червень 2010 08:48 (UTC)
Дуже гарний сирник!
Слава,і у нас такий печуть,а ще замість пудингу дають польський кисіль зварений.Ти часом не з Західної України?
anni_72
08 червень 2010 08:49 (UTC)
Ага,вже глянула у профіль:))То ми сусіди,ти зі Львова,а я з Тернополя:)))
smakuje
08 червень 2010 20:28 (UTC)
Аню, справді сусіди. Маю з Тернополя багато знайомих і співробітників. А зараз в Києві живеш?

Як ти кисіль вариш? він не зарідкий?
anni_72
09 червень 2010 06:50 (UTC)
Я живу в Тернополі,не в Києві:)Але часто там буваю.
А кисіль вариться звичайно,тільки води треба менше давати.
niksya
13 травень 2011 16:47 (UTC)
Я упала со стула... это ж какая красота! Слушай, а тебе будет не сложно его перевести для меня, пожалуйста! У меня муж любит сырники, а у меня пудинг есть...
smakuje
14 травень 2011 21:06 (UTC)
С удовольствием!

Тесто: 2 стакана муки, 1 ч.л. разрыхлителя, 125 г. маргарина, 3/4 стакана сахара, 2 яйца и один желток.

Масса: 3 шоколадных пудинга без сахара на один литр молока (по желанию можно добавить 6 -7 ст.л. сахара
( у меня 2 пудинга на 800 мл молока, 6 л. сахара)

Творожная масса: 1200 г. творога дважды перемолоть на мясорубке,
добавить 150 г. размягченного масла и перемешать. 4 яичных желтка взбить с 100 г. сахара и 1 упаковкой ванильного сахара и добавить к творогу. Одну упаковку ванильного пудинга сухого добавить к творожной массе.Отдельно взбить 5 белков с 100 гр. сахара, перемешать с творожной массой.

Приготовление:
Замесить тесто, выложить в форму (25Х35 см.) и сделать бортики на высоту формы.Сварить шоколадные пудинги и горячую массу вылить на сырое тесто. Дать остыть. На холодный пудинг выложить творожную массу.

Печь при температуре 180 градусов по Цельсию в течение 1 часа. Охлажденный сырник можно полить растопленным шоколадом.
Приятного аппетита!

niksya
15 травень 2011 18:05 (UTC)
Спасибо тебе огромное!!!
( 9 коментів — Залишити коментар )

Минулий місяць

вересень 2014
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Теги

Розроблено LiveJournal.com