Ви дивитеся smakuje

Попередня | Наступна

Пиріжки з м'ясом і капустою


За мотивами самси :)



Рецепт тіста для самси побачила у Люби http://lubany-b.livejournal.com/140083.html

Для тіста:
0,5 кг борошна
200 г маргарину ( вершкового масла)
250 мл кислого молока (кефіру)
1 яйце
0,5 ч.л. оцту столового
0,5 ч.л. соди
0,5 ч.л. солі
Для начинки1:
перемолоти варене куряче м'ясо, протушити на олії дрібно краяну цибульку і тоді м'ясо.
Для начинки2: тушена капуста.
Сильно охолоджене вершкове масло або маргарин натерти на грубій тертці, змішати із просіяним борошном.
Збити злегка яйце із щіпкою солі, додати кефір і збити його разом з яйцем.
У миску з масляно-борошняною сумішшю вмішувати збитий кефір і наприкінці додати по черзі оцет, соду й сіль. Замісити тісто, скачати в кулю, накрити й поставити в холодильник.
Розділити тісто на маленькі кульки, покласти начинку, сформувати трикутні пиріжки, покласти швом донизу на змащену олією форму.
Змастити яйцем, посипати кунжутом.
пекти при 200 градусів у духовці, 30 хвилин.

Comments

( 6 коментів — Залишити коментар )
tatyanka_st
19 жовтень 2010 11:43 (UTC)
Выйду когда на пенсию или просто уйду в творческий отпуск (кто ж отпустит!)... начну учиться лепить пирожки. Изо дня в день... Чтоб вот так красиво и запросто! На завтрак, обед и ужин. Бранч и ланч... и когда там еще едят - на полдник... и к ночным супчикам , как в турецких отелях... чтоб всегда были пирожки..

Вы с Любашей меня с ума сведете своими пирожками :)

Очень красиво!
smakuje
19 жовтень 2010 12:14 (UTC)
так народ требует!
nataliya
19 жовтень 2010 12:11 (UTC)
чую, буду таке робити!!!
гарні!
narel1
24 жовтень 2010 16:12 (UTC)
Сегодня приготовила такие пирожки только с другой начинкой, очень вкусно!
smakuje
24 жовтень 2010 18:50 (UTC)
хорошее тесто, подходит любая начинка!
( 6 коментів — Залишити коментар )

Минулий місяць

вересень 2014
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Теги

Розроблено LiveJournal.com