smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Запечена полядвиця і шпондерок

По-домашньому смачно 



Полядвиця 1,300 г
соєвий соус, сіль, 1/2 ч.л. цукру, хмелі-сунелі, лимонний сік.
Натерти м'ясо, залишити наніч в холоді.

Обсмажити в розігрітій олії з усіх сторін до рум'яної шкоринки, тоді у формі запікати до готовності при 200 градусах приблизно 1,5 год.

До маринаду для шпондеру додала домашньої аджики. Дуже пікантний смак. Запікала в рукаві при 180 градусах 1,5 год.


Tags: м'ясо, полядвиця, шпондер
Subscribe

  • Різдвяний вінок

    Ідея подачі цієї закуски smakuje.livejournal.com/45614.html для святкового новорічного столу.

  • "Торби з вітром"

    У мене для вас закуска до гарячих страв чи салатів. Начиняти печиво можна соленим сиром, м'ясним фаршем із звареного у бульйоні м'яса , густим…

  • Дві закуски

    Грінки, кружальце помідора, сир з майонезом, часником, зеленню. Медові огірочки. Для цього треба просто квашені огірки і ложку розтопленого…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 3 comments