smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Піца "Човники з Венеції"



1скл. води,
1/2 п. дріжджів
по 1ч.л. солі та цукру,
3 ст.л. олії
борошна стільки, щоб було м"яке тісто. Дати йому підійти 20 хв.
Розділити на 8 частин, кожну розкачати, покласти начинку і сформувати "човник". Зверху покласти потертий сир. На бляшці ще нехай підійдуть 15хв, змастити боки яйцем --і в духовку на 30 хв.
Начинка:
будь-яка, яку любите в піцу. В мене молочна ковбаска, півбаночки консервованої кукурудзи, баклажани в томаті і потерта бринза.
Tags: піца дріжджова випічка
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments