smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Сердечка напівслойки





Рецепт бабуні Ані:
1 п. маргарину посікти ножем з мукою (1 скл.)
Додати 1скл. сметани і ще, підсипаючи муку, сікти ножем.
Швидко домісити руками, стараючись мінімізувати контакт тіста з руками.
Покласти в холодильник мінімум на 2 год. охолоджуватися.
Розкачати в пласт 0.5 см, вирізати печиво. Кожне вмочити в збите яйце і в цукор.
Пекти в гарячій духовці при температурі 200 градусів 15 хв
Tags: печиво печенье напівслойоне
Subscribe

  • Салат Завірюха

    Салат не весняний, але дуже смачний. Знайшла баночку маринованих грибів і згадала цей рецепт від Каті dreamfood.com.ua/forum/topic_30/2#post-4645

  • Салат з пекінської капусти з хроном

    Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…

  • Як приготувати голубці з тертої картоплі

    Дуже багато питань виникло до цього перепису : smakuje.livejournal.com/15696.html Додала багато фото, думаю, це полегшить роботу, особливо для тих,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments