smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Налисники-равлики

Вітаю всіх на моїй сторіночці. Ось і в мене масляна.



Таке оформлення налисників прочитала у "Большой повареной книге".

Отже, смажимо тоненькі налисники (1л молока, 2яйця, 1ч.л. солі і цукру, на кінці ножа соди знейтралізувати, борошна дати стільки, щоб утворилося гладке рідке тісто). Залишити трохи тіста.


Тоненький налисник ще теплий намазуємо тонко начинкою (в мене сирна), скручуємо тугий рулет, тоді щільно змійкою. Притиснути дощечкою до застигання. Утворені равлики вмочити в тісто, яке залишилося, запанірувати у сухарях(я панірувала у просіяному через густе сито кукурудзяному борошні) і обсмажити до золотавості на сковорідці.
Цікаве оформлення. Можна і в клярі обсмажити.

Tags: блины, закуски, масляна, налисники
Subscribe

  • Салат з пекінської капусти з хроном

    Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…

  • Салат з моркви улюблений

    5-6 середніх морквин 2 плавлені сирки 1-2 зубці часника домашній майонез Моркву відварити у підсоленій воді, почистити. Потерти разом з…

  • Салат з хрону

    Такий салат смакує на великодні свята. Сьогодні приготувала ще. Потрібно: 2 корені хрону дрібно потерти 3 варені яйця, порізані кубиками, майонез,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments