Складові:
5-6 картоплин
1пакет морожених овочів(цвітна капуста, броколі, стручкова квасолька, морква)
1 цибулина
1 середня морква
200 мл сметани
1 лавровий лист
1-2 горошини духмяного перцю, гвоздика, сіль, білий перець.
Приготування:
Картоплю порізати грубшими кубиками, як на чанахи. Залити водою, щоб покрила картоплю,
варити до напівготовності. Посолити, додати приправ.
Цибулину покраяти на кубики, моркву дрібно потерти, все разом притушити на рослинній олії. Додати морожені овочі і ще потушити, щоб зм"якли. Перекласти в каструльку з картоплею. Варити ще приблизно 10 хв.
До сметани додати 1л. борошна, розмішати до однорідності і влити у рагу. Вкінці додати порізану зелень.