Почищені яблучка розрізати навпіл, видалити серединку. Для тіста змішуємо 1 яйце, 2ст.л. борошна, 2 ст.л. сметани і 2 ч.л. цукру. Половинки яблук вмочити в цьому густенькому клярі і викласти на застелену папером бритванку. Начинити медом, можна з родзинками. Може бути солодкий сирок. Решту тіста полити по яблуках. Запекти 20 хв. при 200 градусах або до рум"яності тіста і м"якості яблук.
Яблука з медом у тісті
Почищені яблучка розрізати навпіл, видалити серединку. Для тіста змішуємо 1 яйце, 2ст.л. борошна, 2 ст.л. сметани і 2 ч.л. цукру. Половинки яблук вмочити в цьому густенькому клярі і викласти на застелену папером бритванку. Начинити медом, можна з родзинками. Може бути солодкий сирок. Решту тіста полити по яблуках. Запекти 20 хв. при 200 градусах або до рум"яності тіста і м"якості яблук.
-
Торт на квітковому меді
Я писала влітку про мед з бузини, запашний та цілющий. http://smakuje.livejournal.com/102114.html От спробувала спекти медові коржі. Спочатку…
-
Бісквітний торт
Сподобались коржі бісквітні, дуже пишні. Можна зменшити трошки кількість цукру. З 4 яєць вийшов високий корж для тортівниці діаметром 26см…
-
Карловарський вафельний торт
Цікавий вафельний торт (дуууже шоколадна начинка))) і швидко готується. Продукти: 250 г розм'якшеного масла, 200 г цукру, 250 г гіркого…
- Post a new comment
- 4 comments
- Post a new comment
- 4 comments