smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Дріжджове листкове тісто для піци!


Вдалося! Воно мені вдалося. Це легеньке тісто з масою повітряних бульбашок!
Рецепт з кукінга:
приготувати безопарним способом дріжджове тісто. Для цього 1 скл. води+30г дріжджів, 1 яйце(в мене було 2 жовтки), 1 ст.л. цукру, 1/2 ч.л. солі. Муки стільки, щоб замісити м"яке тісто. Добряче! вимісити, вкінці додати 2 ст.л. олії і ще вимісити. Накрити рушничком в мисці і залишити на 2-3 год.
Далі розкачати, нанести 2/3 пачки м"якого маргарину і скласти втроє. Тісто розкачати і скласти втроє. Знову розкачати і скласти втроє.
Розкачати на розмір великої бляшки від духовки(ще такої великої порції не робила bully Було нині кому їсти.)
Дати підійти 15 хв.
Начинка на ваш вибір. Смачного!
При прошаровуванні тіста такою кількістю масла виходить 8-16 шарів, якщо прошаровувати 200-300 г масла, то таких шарів має бути не менше 32! Для цього складати тісто не втроє, а вчетверо. Багато рекомендацій мені написала шеф-повар п. Люда(mariana_aga), за що їй дуже вдячна.
Tags: дрожжевое слоеное тесто, дріжджове листкове тісто
Subscribe

  • Салат Завірюха

    Салат не весняний, але дуже смачний. Знайшла баночку маринованих грибів і згадала цей рецепт від Каті dreamfood.com.ua/forum/topic_30/2#post-4645

  • Салат з пекінської капусти з хроном

    Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…

  • Як приготувати голубці з тертої картоплі

    Дуже багато питань виникло до цього перепису : smakuje.livejournal.com/15696.html Додала багато фото, думаю, це полегшить роботу, особливо для тих,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments