smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Рогалики

Рецепт katyusha_71 http://katyusha-71.livejournal.com/11622.html
Дякую!!





для тіста потрібно:

розчинити в 1 скл.теплого молока та 70 мл води 30 г дріжджів, додати
2 ст.ложки сметани, 2 ст.ложки цукру, 0,5 ч.ложки соди, дрібку солі

окремо в миску просіяти приблизно 3 скл.борошна і натерти на терці
пачку маргарину(250 г), перемішати, зробити всередині  "ямку" куди виляти
розчин та замісити тісто додаючи борошно

готове тісто розділити на 6 частин (сформувати м"ячики) та поставити в холодильник на 2-3 години.

далі
кожну частину розкачувати качалкою, щоб вийшло коло, розрізати коло на
трикутники (спочатку на чотири, а потім ці чотири ще наполовину
розрізати). На ширшу частину трикутника класти начинку (у мене вишні консервовані у власному соці) й згортати його в трубочку, готові рогалики кладете на промазану жиром бляшку і в духовку.
Випікати при темп.180 градусів, доки підрум"яняться.
Випечені рогалики гарячими посипати цукровою пудрою. У мене з яблучним варенням. З тіста вийшла ще ультратонка піца</b></em>

Tags: за рецептами друзів, рогалики
Subscribe

  • Салат з пекінської капусти з хроном

    Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…

  • Салат з моркви улюблений

    5-6 середніх морквин 2 плавлені сирки 1-2 зубці часника домашній майонез Моркву відварити у підсоленій воді, почистити. Потерти разом з…

  • Салат з хрону

    Такий салат смакує на великодні свята. Сьогодні приготувала ще. Потрібно: 2 корені хрону дрібно потерти 3 варені яйця, порізані кубиками, майонез,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments