smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Ковбаски рибні у соусі


Рецепт з "Енциклопедії української кухні"
На 450 г риби--80г шпику, 1 цибулина, 1 ст.л. сухарів, сіль, перець --на смак. Олія для смаження.

Філе риби промити, перемолоти разом з обчищеною цибулею і салом, додати перець, сіль, перемішати. Ковбаски обкачати у сухарях, обсмажити у фритюрі.
Поскладати у банячок, залити сметанним соусом з томатом і цибулею, тушкувати у духовці до готовності. Подають із смаженою картоплею.

У мене було 1 філе окуня, як на мене дуже жирне, то сала не додавала. Якщо риба сухіша, то буде тоді доцільно. Соус у мене теж інший: посмажена на олії цибулька, півморкви, тоді викладені ковбаски, залито підсоленим окропом 2/3 скл.+ спеції, вкінці тушення 2 ст.л. сметани. Смачно!
Tags: другі страви, риба
Subscribe

  • Салат з помідорами і фетою

    Готувала домашню фету (рецепт викладала раніше). Задля експерименту приготувала небагато. Спробувала відігріти сир, щоб мав щільнішу…

  • Фокачча з помідорами

    За рецептом Джеймса Олівера * 625 мл теплої води * 30 г свіжих дріжджів * 4 ст. л. оливкової олії * 30 г меду *30 г солі до 1 кг борошна…

  • Теплий овочевий салат

    Кабачок порізати тонкими пластинами, злегка присмажити до прозорості на олії, моркву порізати довгими смужками овочерізкою і теж притушити.…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments