smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Зелений борщ


Телячі реберця промити, залити водою, повільно довести до кипіння, зняти шум. Додати корінь петрушки. варити до готовності, м'ясо вийняти.
У бульйон покласти картоплю кубиками, 2 ст.л. рису, посолити, додати приправ.
окремо на маслі потушити цибульку і моркву, додати до борщу. Щавель, зелень кропу і петрушки промити, порізати, додати наприкінці варіння, коли всі овочі готові.
Подавати зі сметаною і порубленим вареним яйцем.

Tags: борщ, перші страви, щавель
Subscribe

  • Салат з пекінської капусти з хроном

    Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…

  • Салат з моркви улюблений

    5-6 середніх морквин 2 плавлені сирки 1-2 зубці часника домашній майонез Моркву відварити у підсоленій воді, почистити. Потерти разом з…

  • Салат з хрону

    Такий салат смакує на великодні свята. Сьогодні приготувала ще. Потрібно: 2 корені хрону дрібно потерти 3 варені яйця, порізані кубиками, майонез,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments