smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Медівник пухкий

Медівник смачний і пухкий :))

Тісто:
1скл цукру
1скл меду
півсклянки молока
80 г маргарину
1 яйце
цедра з 1 лимона
щіпка меленої кориці
1/2 ч.л. соди
на кінці ножа розпушувача для тіста
Борошна для замішування тіста середньої консистенції(густішого, ніж сметана)
50-100 г мелених горіхів для посипки.
Приготування:
Я все мішала у процесорі комбайна.
Спочатку маргарин добре розтерти з цукром до білого кольору, додати яйце і підігрітий мед, прянощі, молоко, борошно з содою і розпушувачем.
Тісто викласти у форму, змащену і застелену пергаментом. Розрівняти по формі змоченою у воді ложкою, посипати горіхами. Пекти при 180 градусах 40-50 хв або до золотистого відтінку


Tags: медівник
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments