smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Оранжева рибка

Побачила у irmelli рецепт смачної рибки під маринадом по-індійськи irmelli.livejournal.com/10814.html#cutid1
Теж обов'язково приготую, а я зазвичай, роблю так.


Філе окуня чи іншої білої риби нарізати смужками, посолити, додати приправ. Відкласти пропитатися.
Потім обкачати в борошні, вмочити у збите яйце(теж підсолене, з приправками).
Обсмажити у розігрітій олії на сковорідці.
Тим часом у каструльці теж на олії підсмажити півкільцями цибулю, дрібно потерту моркву(красивіше, якщо потерти на терці для корейської моркви). Можна додати томату(у мене не було домашнього, а магазинний дітям не даю).
Від цього залежатиме і колір страви.
Тоді роблю так:Щойно посмажену рибку складаю шарами в полумисок, перекладаючи засмажкою, відразу закриваю кришкою--нехай просочується смаками.
Смачного!

Tags: другі страви, пісні страви, риба
Subscribe

  • Салат з пекінської капусти з хроном

    Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…

  • Салат з моркви улюблений

    5-6 середніх морквин 2 плавлені сирки 1-2 зубці часника домашній майонез Моркву відварити у підсоленій воді, почистити. Потерти разом з…

  • Салат з хрону

    Такий салат смакує на великодні свята. Сьогодні приготувала ще. Потрібно: 2 корені хрону дрібно потерти 3 варені яйця, порізані кубиками, майонез,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments