smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Зупка з кнелями з печінки

Пропоную нову зупку, дуже поживну і корисну
Рецепт з журналу “Пані“ №20(65), 2008.


Потрібно:
500г яловичини або яловичих антрекотиків
200г печінки(краще телячої, щоб була свіжа і "молода")
1 середня цибулина,
1 морква, 1 петрушка,
3 середні картоплини
1 ст.л. розтопленого вершкового масла
2 яйця
1 ст.л. панірувальних сухарів
Сіль, перець, італійські трави,
Зелень.
1)Приготувати м’ясний бульйон, додавши цибулину, петрушку. Далі додати цілі картоплини, моркву, порізану кружечками. Посолити.
2) Печінку промити, змолоти, перетерти з маслом, жовтками, сухарями. Злегка збити у мисочці білки, все разом легко вимішати, посолити, поперчити.
3) коли картопля готова, вийняти її, розім’яти до однорідної маси і покласти назад у бульйон.
4)Набирати печінкову суміш чайною ложкою, змоченою у гарячому бульйоні, і опускати у каструлю невеличкі кнели. Коли всі кнели спливуть, забрати зупу з вогню.
Перед подачею прикрасити зеленню.

Tags: зупа, перші страви, суп
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments