smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Торт "Фруктовий смак"

Пропоную смачний сезонний тортик. Фрукти, суфле з сиру, бісквіт. Йде не ура! :))


Бісквіт: 5 яєць, 5 ст.л. цукру, 5 ст.л. борошна.
Сирне суфле: 500 г сиру домашнього, 250г вареного згущеного молока, 1 п. желатину.
Полуниця, ківі, банан.

Для бісквіту збити білки з цукром до стійкої піни, ввести по одному жовтки. Легко вимішати з борошном. Спекти при 180 градусах.
Коли вистигне, зрізати тонше денце, решта бісквіту порізати кубиками.
Для суфле сир змолоти в комбайні до однорідної маси, додати по ложці варене згущене молоко, влити тонкою цівкою желатин, розведений у невеликій кількості води.
Дно круглої форми(в мене пластикова миска на 2,5 л) тонко змастити олією, вистелити харчовою плівкою, викласти перший шар нарізаних фруктів, покрити їх суфле, тоді шар бісквітних кубиків. Так заповнюємо всю форму, зверху помістити бісквітне денце. Можна покласти невеличкий гніт і в холодильник на 1-2 год.
отім торт перевернути на тарілку, плівку зняти. Прикрасити тертим шоколадом. Я полила боки шоколадною глазур'ю і посипала тертими вафлями.
Смачного!
Я сумнівалася, чи таке суфле застигне, поклала його трохи в холодильник(не треба було fellow ), потім викладала його ложкою. А суфле краще заливати зразу, щоб рівномірно заповнило форму

Tags: полуниця, суфле, торт, фрукти
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 20 comments