smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Юшка літня овочева

В сезон овочів такі супи найкорисніші

Продукти ось вони кольорові:

картопля
морква
помідор
цвітна капуста
кабачок
цибуля
1 лавровий листок, кілька горошин чорного, духмяного перців, 1-2 гвоздички
сіль
1 ст.л. борошна
зелень петрушки, укропу.
Приготування:
Я готувала на воді, можна приготувати на курячому бульйоні.
Кладемо картоплю, порізану кубиками, 1 морквину--кружальцями, через 10 хв. порізані кабачки і підготовлену цвітну капусту (розібрати на дрібніші суцвіття). Посолити, додати 1 лавровий листок, кілька горошин чорного, духмяного перців, 1-2 гвоздички.
Варити до готовності овочів.
Тим часом на вершковому маслі підмажити дрібно покраяну цибульку і дрібно потерту морквину, додати 1 ст.л. борошна, ще посмажити 1-2 хв, розвести кип'яченою водою, перекласти до каструльки з готовими овочами, вкінці додати порізаний помідор без шкірки. Нехай все разом підморгне вам, тоді покласти порізану зелень і виключити вогонь.
Подавати з сметаною.
Смачного!
Tags: юшка овочева
Subscribe

  • Салат з помідорами і фетою

    Готувала домашню фету (рецепт викладала раніше). Задля експерименту приготувала небагато. Спробувала відігріти сир, щоб мав щільнішу…

  • Фокачча з помідорами

    За рецептом Джеймса Олівера * 625 мл теплої води * 30 г свіжих дріжджів * 4 ст. л. оливкової олії * 30 г меду *30 г солі до 1 кг борошна…

  • Теплий овочевий салат

    Кабачок порізати тонкими пластинами, злегка присмажити до прозорості на олії, моркву порізати довгими смужками овочерізкою і теж притушити.…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 12 comments

  • Салат з помідорами і фетою

    Готувала домашню фету (рецепт викладала раніше). Задля експерименту приготувала небагато. Спробувала відігріти сир, щоб мав щільнішу…

  • Фокачча з помідорами

    За рецептом Джеймса Олівера * 625 мл теплої води * 30 г свіжих дріжджів * 4 ст. л. оливкової олії * 30 г меду *30 г солі до 1 кг борошна…

  • Теплий овочевий салат

    Кабачок порізати тонкими пластинами, злегка присмажити до прозорості на олії, моркву порізати довгими смужками овочерізкою і теж притушити.…