smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Овочева зупка на телятині


Телячі реберця-2шт.
4середні картоплини
1цибуля
1 морква
1 корінь петрушки, пастернаку
набір морожених овочів "Італійська суміш"
сіль, лавровий листок, перець горошком, гвоздика, зелень
Приготування:
Телятину пошумувати і варити на малому вогні 1 год разом з корінцями петрушки, пастернаку.
Посолити. Додати приправи. Покласти кубиками порізану картоплю. варити до готовності картоплі.
Цибулю і дрібно натерту моркву потушити на сковороді , додати овочі. Перекласти в зупку.
Притрусити зеленню.
Tags: перші страви, суп
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments