Тісто моє дріжджово-листкове smakuje.livejournal.com/22003.html
Розкачати, посипати меленим або рубленим горіхом, родзинками, корицею, тертим шоколадом, скрутити рулетом, порізати впоперек шматочками 1-2 см.
Пекти до рум'яного кольору.
Салат не весняний, але дуже смачний. Знайшла баночку маринованих грибів і згадала цей рецепт від Каті dreamfood.com.ua/forum/topic_30/2#post-4
Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…
Дуже багато питань виникло до цього перепису : smakuje.livejournal.com/15696.html Додала багато фото, думаю, це полегшить роботу, особливо для тих,…