Тісто моє дріжджово-листкове smakuje.livejournal.com/22003.html
Розкачати, посипати меленим або рубленим горіхом, родзинками, корицею, тертим шоколадом, скрутити рулетом, порізати впоперек шматочками 1-2 см.
Пекти до рум'яного кольору.
Завдяки Оксані oksana_sh знайшла новий рецепт слойки. oxana-sh.livejournal.com/2944.html Давно звернула увагу на цей рецепт,…
Вдалося! Воно мені вдалося. Це легеньке тісто з масою повітряних бульбашок! Рецепт з кукінга: приготувати безопарним способом дріжджове тісто.…
Завжди цікавилася листковим тістом. Рецепт цих круасанів від шеф-повара пані Людмили ( mariana-aga). Рецепт круасанів тут…