smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Салат з баклажанів на зиму

Дуже швидкий у приготуванні і вітамінний салат на зиму.



цей чудовий рецепт побачила у Світлани http://dreamfood.com.ua/forum/topic_51/17#post-31040
Я зробила на 2 кг синеньких і додала лише півсклянки оцту.
2  кг синіх почистити,  порізати соломкою(я різала на 4 частини поздовж, тоді впоперек під нахилом), обсмажити до золотистого кольору на олії.

Додати

300 г солодкого перцю, порізаного соломкою,
300 г натертої по-корейськи моркви
300 г цибулі- півкільцями
2 середніх голівки часнику( вичавити через часничницю)

Перемішати і залити
маринадом:
1 склянка кип"ятку
0.5 склянки олії
1/2 склянки оцту
5 стол. лож. (без гірки) цукру
1 стол. лож. (з гіркою ) солі
Ще раз добре перемішати. Залишити на 2 години , щоб вихолов
.
Розкладати в стерильні банки під капронові кришки. Зберігати в холодильнику.
Tags: баклажани, консервування
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments