Під катом моє виконання
Звичайно це ніякий не рататуй, особливо після чудового його виконання у флешмобі Іринкою dreamfood.com.ua/forum/topic_902/0#post-6#p
Отже, потрібно
2 баклажани*
2 болгарських перці (в мене жовтий і червоний)
2 великих помідори
2 фіолетові цибулини
1 ч.л. сухого орегано
сир моцарелла(фета)
сіль, перець
оливкова олія
гірчиця не гостра
базилік
тостовий хліб
В оригінальному рецепті всі овочі потрібно нарізати кубиками, полити оливковою олією, посолити, поперчити, +приправи і викласти на деко. Запікати 15 хв, періодично помішуючи. Я з успіхом все це зробила у глибокій сковороді.
Тим часом у тостерниці зарум'янити тости. Змастити гірчицею, посипати базиліком, викласти рататуй і кусочки сиру і ще на 1 хв. у мікрі до розплавлення сиру.
Смачного!
*Баклажани в мене були мариновані і дуже гострі. Якщо брати свіжі, то
попередньо посолити, щоб вийшла гіркота, промити під проточною водою.
Ще на сніданок залишилось:)))