smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Хліб для сандвічів та бутербродів

У мене сьогодні для вас дуже смачний хліб, який гарно нарізається тонкими скибками і дуже смачний.



Потрібно:
600 г борошна
25г дріжджів розтерти з 3 ст.л. цукру
1,5 ч.л. солі
1 яйце
57г масла розтопити, остудити
340г молока теплого

Крім цього:
2 ч.л. паприки солодкої
2ч.л. води
2ч.л. олії, сіль

Замісити тісто, вкінці замісу влити масло. Місити довго, поки тісто не почне легко відриватися від стінок миски. Накрити рушничком, нехай підростає 2 год. Розкачати в прямокутник 45 на 30 см.
Змастити паприкою, відступаючи від країв. Скрутити в рулет із короткої сторони. Шов змастити водою з допомогою пензлика. Форму змастила тільки олією. Тісто викласти швом вниз.
В результаті вийшло якраз на довгу вузьку форму 33 на 12 см.
Накрити рушником, нехай підросте. Духовку попередньо нагріти до 200 градусів.
Хліб змастила міцною чайною заваркою.
Пікся 45 хв.

Хліб побачила на сайті nimbul.ru. Там він без начинки, але коли вже розкачала тісто, мусила чимось начинити, згадала про начинку, яку навчила мене Маша lunetta_mama. Дякую!




Один бік ідеальний, другий випнувся кудись :)


Tags: хліб, хліб для сандвічів та бутербродів
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 21 comments