smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Гречаники з печінкою

Ще страва для підняття гемоглобіну :)


Потрібно:
500г печінки телячої
200г вареної розсипчастої гречаної каші(у мене вчорашня, заправлена смаженою цибулею на салі)
1-2 яйця
сіль, перець.
Для соусу : 1 цибуля, 1/2 морквини.

Приготування:
Печінку промити, перемолоти. Перемішати з яйцями та гречкою, посолити, поперчити. Набирати ложкою і смажити на олії. Котлетки дуже ніжні, акуратно перевертати лопаткою. Не пережарювати, нехай краще довше потушаться в соусі.
Для соусу у каструльці на маслі притушити покраяну цибульку і терту моркву, посолити, залити склянкою води, можна додати лавровий лист.
Котлети смажити і зразу перекладати у соус. На найменшому вогні потушити 15 хв. Смачного!



Tags: гречаники з печінкою, гречаники с печенью, печінка, соус, субпродукти
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments