smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Торт "Корівка"

А також Іриночці (lingrod) дякую за тортик "Корівка" рецепт тут.


Основа - бісквіт на 4 яйця
Крем - 2 пудинга зварити на 0,5 літри молока, додати 5-6 ложок цукру, вихолодити,додати 200 грамів збитого масла. Викласти на бісквіт.
200 грамів печива безе викласти на крем, злегка втискаючи, щоб трималися.
2 столові ложки молока+ 100 грамів масла+300 грамів конфет "Корівка" розтопити на вогні, довести до кипіння і прокип"ятити 1-2 хвилинки. Полити зверху .
Краще смакує вистояний хоч пару годин.
Можна ще спробувати такий варіант: робити шоколадний бісквіт, все решта - по рецепту, а зверху корівки дати іще шоколадну помадку, теж штрихами.
Tags: торт
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 15 comments