smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Червона риба домашнього посолу

Засолена власноруч, риба вийде саме такою, якою хотілося б поласувати.
Готувала за рекомендаціями Майєчки Шутенко dreamfood.com.ua/forum/topic_484/23#post-16921


Розморозити стейк горбуші,лосося чи сьомги- вагою 200-300 гр.,розрізати вздовж хребта на дві частини і засолити.
В емальовану посудину покласти рибу і натерти її сумішшю солі і цукру,у співвідношенні-2:1,дві ч.л.солі і 1 ч.л. цукру,додати коріандр горошком.Зверху рибу накрити целофаном або поліетиленовою плівкою.Через 3 доби риба готова до вживання.Зберігати у холоді.

*додала 2 ложки горілки
Tags: риба, соління риби
Subscribe

  • Салат з пекінської капусти з хроном

    Не знаю, звідки така ідея, --мені сподобалось! Салат з пекінської капусти з хроном Пекінську капусту порвати руками на шматочки, викинувши…

  • Салат з моркви улюблений

    5-6 середніх морквин 2 плавлені сирки 1-2 зубці часника домашній майонез Моркву відварити у підсоленій воді, почистити. Потерти разом з…

  • Салат з хрону

    Такий салат смакує на великодні свята. Сьогодні приготувала ще. Потрібно: 2 корені хрону дрібно потерти 3 варені яйця, порізані кубиками, майонез,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments