smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Пляцок Віри

Ось перший смаколик:



Тісто:
4 яйця
1 скл цукру
збити вилкою, додати
400 г м'якого масла-спреду кімнатної температури
далі збивати вилкою, додати
700-800г борошна, просіяного з 1 п. розрихлювача.
Тісто поділити на дві частини, більшу з них розкачати по формі, сформувати бортики.

Яблука:
16-18 половинок яблук начинити 200г родзинок(можна попередньо замочити їх у горілці і відцідити)
Яблука викласти на тісто, начинкою донизу.
Пудингова маса:
2 пак. пудингу ванільного заварити на 600мл молока, додавши 150г цукру.
Пудингову масу гарячою вилити на яблука.
Зверху викласти розкачану другу частину тіста. Пекти на середньому вогні приблизно 1 год.

Тісто дуже ніжне, якщо його місити руками, то втратить свою повітряну структуру. Яблука начинила солодким маком з кусочками цукатів(1 скл запареного і перемеленого маку, 1 яйце, цукру до смаку, цукати).
Tags: пляцки Віри, солодка випічка
Subscribe

  • Торт на квітковому меді

    Я писала влітку про мед з бузини, запашний та цілющий. http://smakuje.livejournal.com/102114.html От спробувала спекти медові коржі. Спочатку…

  • Бісквітний торт

    Сподобались коржі бісквітні, дуже пишні. Можна зменшити трошки кількість цукру. З 4 яєць вийшов високий корж для тортівниці діаметром 26см…

  • Карловарський вафельний торт

    Цікавий вафельний торт (дуууже шоколадна начинка))) і швидко готується. Продукти: 250 г розм'якшеного масла, 200 г цукру, 250 г гіркого…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment