smakuje (smakuje) wrote,
smakuje
smakuje

Курка з аджикою, запечена на грилі

Здається, звичайний спосіб запікання птиці в домашніх умовах, а родзинка саме в маринаді. Пікантна домашня аджика(готує її чоловікова мама) додала всього багатства смаку.



Цілу тушку курки промити, обсушити паперовим рушничком, натерти сумішшю солі, чорного меленого перцю (можна взяти суміш для грилю--не люблю її), додала щіпку сухої приправи хмелі-сунелі. Залишила на добу в холодильнику.
Перед запіканням намазала аджикою. Курку настромити на вертел для грилю(єдиний плюс моєї духовки--наявність такого:)) приспосіблення)
Під низ покласти піддон для стікання жиру. Запікати 1год20хв.
Tags: курка запечена, страви з м'яса
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 10 comments